Persoonlijke liedtekst | hulde

Soms wil een zakelijke opdrachtgever iets bijzonders. De jubilaris in ’t zonnetje zetten met een muzikale hulde. Of een persoonlijke liedtekst om een afscheid gedenkwaardig kracht bij te zetten.

persoonlijke liedtekst huldiging jubilaris zonnetje maatwerk op maat edward val troubadour cabaret bedrijfsuitje pensioen afscheid

In ’t zonnetje zetten

Er is iemand, een stel of een groep, die je graag op bijzondere wijze in ’t zonnetje wilt zetten. Naar aanleiding van de input, schrijf ik 1 of meer korte liedteksten op maat. Ik presenteer het persoonlijke lied met een optreden voor de betrokkene, de gasten, collega’s.

Ook de uitvoering betreft maatwerk. Er worden afspraken gemaakt over hoe de muzikale bijdrage mooi past in het programma.

persoonlijke liedtekst hulde jubilaris zonnetje maatwerk op maat edward val troubadour cabaret bedrijfsuitje pensioen afscheid

Liedtekst op maat | hulde

Gelegenheden waar ik eerder een persoonlijke liedtekst voor schreef:

  1. Jubileum
  2. Afscheid collega
  3. Bedrijfsopening
Hoe werkt ’t?

Zo’n persoonlijk liedje bevat een beetje ernst (feiten) maar vooral ook humor. De opdrachtgever krijgt de liedjes allemaal toegestuurd, voordat het optreden plaatsvindt.

Een persoonlijk lied, gecombineerd met mobiele live muziek tijdens de borrel of het diner.

Voorbeeld | Provincie Flevoland

Onlangs kreeg ik zo’n opdracht voor Provincie Flevoland. Guus, hun gewaardeerde collega, ging na 20 jaar met pensioen. Voor Guus heb ik een paar korte liedjes geschreven.

Provincie Flevoland stuurde mij enkele dagen na afloop hun hartverwarmende referentie:

Beste Edward, Met jouw optreden was het afscheidsfeest compleet! We hebben genoten van jouw aanwezigheid, je zang en gitaarspel. Het leek net alsof je de jubilaris al geruime tijd persoonlijk kende, want de liedjes die je zong waren heel persoonlijk en ‘vertelden’ precies het verhaal over de jubilaris.

Flevoland hulde liedtekst afscheid collega pensioen in zonnetje bedrijfsuitje speciaal lied

De samenwerking met jou was heel prettig en plezierig! We spraken dezelfde taal en hadden aan een half woord genoeg. Dank je wel en nog vele mooie optredens toegewenst. Het was een geslaagd feest, omdat jij er bij was! | Opdrachtgever: Provincie Flevoland.