Mobiel inzetbaar | Mobiele apparatuur

Mobiele live muziek kan enorm sfeerverhogend zijn. Vooral als het mooi klinkt en ook het volume goed is. Te hard is niet goed, ..  maar te zacht ook niet. Tijdens jouw feest kan het optimaal geregeld zijn!

Mobiele live muziek zanger gitarist troubadour Edward Val

Veel mensen vergissen zich in het volume van pratende mensen. Het volume van de muzikant dient te worden afgestemd op het volume van de gezelligheid. Hiervoor heb ik twee soorten geluidsversterking.

 1. Mobiele geluidsversterking (versterker-gordel)
 2. Zaal-geluidsversterking.
UNIEK! | VERSTERKER-GORDEL
* Geluidsversterking voor mobiele optredens

Compacte, kwalitatief hoogwaardige speakers hangen links en rechts op mijn heupen (zie foto). Mijn headset en gitaar zijn hierop aangesloten. Alles werkt op een zeer platte accu. Ik ben volledig mobiel inzetbaar. Ik kan het geluid perfect op de situatie afstemmen. Op mijn rechter been zie je diverse mondharmonica’s. Mensen kijken hun ogen uit.

 1. Compact & flexibel
 2. Kleine speakers worden gedragen aan riem | gordel
 3. Stroom: Werkt op kleine accu
 4. Geen zaalruimte nodig
 5. Ideaal voor kleine groep, terras, markt, winkelcentrum, etc
 6. Hoge kwaliteit speakers | Topgeluid
 7. Geen extra kosten

Poptroubadour-Edward-Val-Mobiele-geluidsversterking-feest-verstaanbaar-praten-Rustig-thuis-optreden-aan-huis-compact flexibel-zanger-gitarist-inhuren

Naast de  mobiele geluidsversterking maak ik ook gebruik van Bose zaal-geluidsversterking. Het klaarzetten daarvan duurt meestal zo’n 45 minuten.

Apparatuur tot 120 gasten
* Zaalgeluid

Voor iets grotere groepen gebruik ik mijn Bose zaal-geluidsapparatuur. Alles keurig op maat gemaakt. Geen losse apparaten, geen uitdragerij aan kabels. Het oog wil ook wat.

De zaal-apparatuur combineer ik met de ‘draadloze versterker-gordel’. Hierdoor hoor je het geluid niet alleen vanuit de zaal-apparatuur, maar ook vanaf de plek in de zaal waar ik op dat moment sta te spelen. Ik blijf volledig mobiel inzetbaar.

 1. Incl. pauzemuziek
 2. Incl. draadloze sprekersmicrofoon
 3. Minimaal 2 bij 2 meter ruimte
 4. Stroom: 230 V
 5. Voor < 120 personen
 6. Te gebruiken in combi met de mobiele geluidsversterking
 7. Hoge kwaliteit Bose-speakers, speciaal voor akoestische live muziek
 8. Klinkt als een klok
 9. Geen extra kosten

Goede geluidsversterking! Zeer belangrijk
Wie een band boekt, weet dat daar geluidsapparatuur bij nodig is. Bij het inhuren van een troubadour is dat anders. Toch, ook voor een troubadour is professionele geluidsapparatuur een absolute must. Zelfs als het een kleine groep betreft.

Het volume van de gasten en van de muziek dient op elkaar te worden afgestemd. Daarbij is geluidsapparatuur niet alleen nodig om het volume te regelen, maar ook om de klank van de muziek af te stemmen op de akoestiek van de zaal.