Video

‘JUST THE TWO OF US’
BILL WITHERS

Een geslaagd feest voor de gasten!
Ik verzorg akoestische live muziek tijdens feestelijke gelegenheden. Een diner, tuinfeestje, verjaardag, bedrijfsevent, jubileum, open dag, high-tea, etc. Het is mijn taak om sfeervol bij te dragen aan datgene waar de gasten voor zijn gekomen. Meestal is dat gezellig met elkaar kunnen kletsen, wat eten, wat drinken. Het liefst relaxed en ongedwongen. Het is mijn vak dit goed te ondersteunen.


TOPMOMENTJE VOOR ‘DE LEUKSTE MAX’
Op 26 mei 2018 verzorgde ik diverse mobiele optredens tijdens de ‘kLeef Run in Apeldoorn. Bij Het kroondomein Het Loo organiseert Stichting ‘k Leef jaarlijks een prestatieloop. Een inzamelingsactie ter ondersteuning van hun activiteiten voor mensen met de diagnose kanker. In dit filmpje zing ik spontaan een persoonlijk liedje voor de kleine Max.

Moet je zien waar die kleine meteen in het begin van het liedje zijn vinger opsteekt: ‘Hee, dit gaat over mij!’ Even later (dat zie je ook in het filmpje) vraag ik tussendoor aan zijn zusje fluisterend ‘Hoe heet jouw broertje?’.  Vervolgens zing ik zijn naam en over hoe leuk ik hem vindt. Max begint nog enthousiaster te dansen. Max heeft even een topmomentje. En ik ook. De opname werd gemaakt door Joke van der Linden, Wijkraad De Naald in Apeldoorn.


‘KISS’
PRINCE

In dit filmpje, waarin ik een fragment speel van het nummer ‘Kiss’ van Prince, wordt ook alles door mij live gezongen en gespeeld. Ik maak hierbij gebruik van mijn speakergordel. Een speciaal voor mij ontwikkelde gordel met daaraan mixer, versterker, speakers en ook speciale effecten.

 


‘HEE, KOM AAN’
DIMITRI VAN TOREN


SCHAAPSCHEERDERSFEEST ERMELO 2018
Elk jaar organiseert De Schaapskooi Ermelo een prachtig Schaapscheerdersfeest. De vele bezoekers genieten hier van demonstraties schaapscheren, tal van oude ambachten, huifkarritjes, het rad van fortuin, heerlijke lekkernijen en ook veel kindervermaak. Op 2 juni 2018 heb ik muzikale kinderanimatie verzorgd tijdens Het Schaapscheerdersfeest.

Kinderen werden spontaan toegezongen met een door mij ter plekke verzonnen liedtekst waar het kind zichzelf onmiddellijk in herkend. Hilariteit alom. En ja, de foodtruck Zoet & Zopie maakte die dag zoveel indruk al de vele aanwezigen, die verdiende dan ook een eigen liedje.


‘LAAT ME’
RAMSES SHAFFY


‘MRS. ROBINSON’
SIMON & GARFUNKEL


PERSOONLIJK VERJAARDAGSLIED | HENK 65 JAAR

Terwijl Henk al eerder die avond door zijn familie werd verrast met een groots verjaardagsfeest, werd Henk later die avond nog even extra in het zonnetje gezet door de troubadour.

Gezellige feestelijke avond met zo’n 100 gasten. Verjaardagsfeest bij Multifunctioneel sportcentrum, zaalverhuur en restaurant De Stoep in Bergambacht (Zuid Holland).


‘GROOT HART’
DE DIJK

Hierboven een filmpje opgenomen in het personeelsrestaurant bij Catharinaziekenhuis in Eindhoven. Kort voor mijn optreden test ik het geluid. Hier speel ik een toepasselijk nummer van De Dijk getiteld ‘Groot hart’: ‘Dokter kunt u even komen, breng uw beste medicijn …’

 Ga naar ‘Contact & Offerte’ >