Video

‘JUST THE TWO OF US’ | BILL WITHERS

Mijn doel is een geslaagd feestje voor de gasten!
Ik verzorg akoestische live muziek tijdens feestelijke gelegenheden. Vaak in combinatie met een praatje en een grapje. Een diner, tuinfeestje, verjaardag, bedrijfsevent, jubileum, open dag, high-tea, etc. Het is mijn taak om sfeervol bij te dragen aan datgene waar de gasten voor zijn gekomen. Meestal is dat gezellig met elkaar kunnen kletsen, wat eten, wat drinken. Het liefst relaxed en ongedwongen. Het is mijn vak dit goed te ondersteunen.

Ik breng de gasten dichter bij elkaar
Meestal speel ik in sets van 50 minuten. Tijdens een avondvullend optreden (4 x 50 minuten) speel ik dan meestal zo’n 70 nummers. Afhankelijk van speeches, stukjes, etc. Absolute tophits in een sfeervol akoestisch jasje. Alles uit het hoofd gespeeld. Er ontstaat een mooi kloppend geheel. Van ‘Hotel California’ tot ‘Kronenburg park’. Van ‘Country roads’ tot ‘Het is een nacht’.

‘HEE, KOM AAN’ | DIMITRI VAN TOREN

 

‘KISS’ | PRINCE

In dit filmpje, waarin ik een stuk speel van het nummer ‘Kiss’ van Prince, wordt ook alles door mij live gezongen en gespeeld. Ik maak hierbij gebruik van mijn mobiele geluidsversterking (speakergordel). Een speciaal voor mij ontwikkelde gordel met daaraan mixer, versterker en speciale effecten.

 

‘MRS. ROBINSON’ | SIMON & GARFUNKEL

 

‘GROOT HART’ | DE DIJK

Hierboven een filmpje opgenomen in het personeelsrestaurant bij Catharinaziekenhuis in Eindhoven. Kort voor mijn optreden voor het personeel, test ik nog even het geluid. Hiervoor speel ik een toepasselijke nummer van De Dijk getiteld ‘Groot hart’: ‘Dokter kunt u even komen, breng uw beste medicijn …’

 Ga naar ‘Contact & Offerte’ >