Video

‘JUST THE TWO OF US’
BILL WITHERS

Een geslaagd feest voor de gasten!
Ik verzorg akoestische live muziek tijdens feestelijke gelegenheden. Het is mijn taak om sfeervol bij te dragen aan datgene waar de gasten voor zijn gekomen. Het liefst relaxed en ongedwongen. Het is mijn vak dit goed te ondersteunen.


TOPMOMENTJE VOOR ‘DE LEUKSTE MAX’
Bij Het kroondomein Het Loo organiseert Stichting ‘k Leef jaarlijks een prestatieloop. In dit filmpje zing ik spontaan een persoonlijk liedje voor de kleine Max.

Tussendoor vraag ik aan zijn zusje ‘Hoe heet jouw broertje?’ Vervolgens zing ik zijn naam en over hoe leuk ik hem vindt. Max begint nog enthousiaster te dansen. Max heeft even een topmomentje. En ik ook.


‘TOASTMASTERS BOOGIE’
MAATWERK INTERACTIEF

Dit videofragment is opgenomen tijdens een conferentie van Toastmasters, afdeling Noord Nederland (Division C). Ik schreef voor deze gelegenheid een Engelstalig nummer (de voertaal binnen Toastmasters) waar de visie van Toastmasters in is verwerkt. De interactieve uitvoering van het nummer was er op gericht de 100 bezoekers bij aanvang van de conferentie even prettig wakker te schudden. En dat is gelukt. De locatie van het optreden was Theater Santbergen, Hilversum.


‘KISS’
PRINCE

In dit filmpje, waarin ik een fragment speel van het nummer ‘Kiss’ van Prince, wordt ook alles door mij live gezongen en gespeeld. Ik maak hierbij gebruik van mijn versterker-gordel. Een speciaal voor mij ontwikkelde gordel met daaraan mixer, versterker, speakers en ook speciale effecten.

 


‘HEE, KOM AAN’
DIMITRI VAN TOREN


SCHAAPSCHEERDERSFEEST ERMELO 2018
Elk jaar organiseert De Schaapskooi Ermelo een prachtig Schaapscheerdersfeest. 
Kinderen werden spontaan toegezongen met een door mij ter plekke verzonnen liedtekst. Het kind herkent zichzelf onmiddellijk in het lied. Hilariteit alom. En ja, de foodtruck Zoet & Zopie maakte die dag zoveel indruk al de vele aanwezigen, die verdiende ook een eigen liedje.

 


‘MRS. ROBINSON’
SIMON & GARFUNKEL


PERSOONLIJK VERJAARDAGSLIED | HENK 65 JAAR

Terwijl Henk al eerder die avond door zijn familie werd verrast met een groots verjaardagsfeest, werd Henk later die avond nog even extra in het zonnetje gezet door de troubadour.

Gezellige feestelijke avond met zo’n 100 gasten. Verjaardagsfeest bij Multifunctioneel sportcentrum, zaalverhuur en restaurant De Stoep in Bergambacht (Zuid Holland).


‘GROOT HART’
DE DIJK

Hierboven een filmpje opgenomen in het personeelsrestaurant bij Catharinaziekenhuis in Eindhoven. Kort voor mijn optreden test ik het geluid. Hier speel ik een toepasselijk nummer van De Dijk getiteld ‘Groot hart’: ‘Dokter kunt u even komen, breng uw beste medicijn …’

 Ga naar ‘Contact & Offerte’ >