Video

‘JUST THE TWO OF US’
BILL WITHERS

Een geslaagd feest voor de gasten!
Ik verzorg akoestische live muziek tijdens feestelijke gelegenheden. Het is mijn taak om sfeervol bij te dragen aan datgene waar de gasten voor zijn gekomen. Het liefst relaxed en ongedwongen. Het is mijn vak dit goed te ondersteunen.


PERSOONLIJK VERJAARDAGSLIED | HANS 60 JAAR

Hans vond mij via internet. Hij ging zijn 60ste verjaardag vieren in Alblasserdam. Of ik die avond een muziekje wilde komen verzorgen in Cultureel Centrum Landvast​. ‘Tuurlijk Hans! Die avond speel ik alle pop klassiekers, en dan improviseer ik ook nog een liedje over jou.’ Gelukt 🙂

Optreden bij Cultureel Centrum Landvast in Alblasserdam, Zuid-Holland.


‘KISS’
PRINCE

In dit filmpje, waarin ik een fragment speel van het nummer ‘Kiss’ van Prince, wordt ook alles door mij live gezongen en gespeeld. Ik maak hierbij gebruik van mijn versterker-gordel. Een speciaal voor mij ontwikkelde gordel met daaraan mixer, versterker, speakers en ook speciale effecten.

 


‘HEE, KOM AAN’
DIMITRI VAN TOREN


‘MRS. ROBINSON’
SIMON & GARFUNKEL


‘GROOT HART’
DE DIJK

Hierboven een filmpje opgenomen in het personeelsrestaurant bij Catharinaziekenhuis in Eindhoven. Kort voor mijn optreden test ik het geluid. Hier speel ik een toepasselijk nummer van De Dijk getiteld ‘Groot hart’: ‘Dokter kunt u even komen, breng uw beste medicijn …’


‘DE LEUKSTE MAX’
Bij Het kroondomein Het Loo organiseert Stichting ‘k Leef jaarlijks een prestatieloop. In dit filmpje zing ik spontaan een persoonlijk liedje voor de kleine Max.

Tussendoor vraag ik aan zijn zusje ‘Hoe heet jouw broertje?’ Vervolgens zing ik zijn naam en over hoe leuk ik hem vindt. Max begint nog enthousiaster te dansen. Max heeft even een topmomentje. En ik ook.


Contact | offerte artiest zanger met gitaar nijkerk gelderland troubadour edward val