Bijzonder! (Maatwerk)

AAN DEZE PAGINA WORDT MOMENTEEL GEWERKT
Ben je op zoek naar iets bijzonders? De jubilaris in ’t zonnetje zetten. Een persoonlijke liedtekst, concert & cabaret, live karaoke, energizer, iemand een muzikaal optreden cadeau doen.

Veelzijdig inzetbaar

Al meer dan 20 jaar werk ik fulltime als zanger-gitarist, troubadour. Regelmatig krijg ik aanvragen die afwijken van de routine. Hierdoor heb ik me veelzijdig ontwikkeld.

Persoonlijke liedtekst

Is er iemand, een stel of een groep, die je graag op bijzondere wijze in ’t zonnetje wilt zetten? Naar aanleiding van de input, schrijf ik 1 of meer liedteksten op maat.

Deze worden op ludieke wijze door mij gepresenteerd tijdens het optreden.

  1. Jubileum
  2. Afscheid collega
  3. Huwelijksjubileum
  4. Bedrijfsopening
  5. Verjaardag 50 jaar

guus-hulde-maatwerk-persoonlijke-liedtekst-op-maat-persoonlijk-pensioen-jubilaris-liedjres-scxhrijver-edward-val-componist-1

Optreden cadeau doen

Regelmatig verzorg ik optredens als muzikaal cadeau. Bijvoorbeeld voor een jarige of een jubileumpaar. Soms met een door mij geschreven lied. Soms met een favoriet nummer.

Geef eens een troubadour cadeau!

muzikaal-cadeau-zanger-gitarist-optreden-kado-troubadour-verrasing-hulde-liedjeszanger-feliciteren

Concert & cabaret

Ik verzorg korte voorstellingen. Een interactief concert van 25 tot 60 minuten. Ik zing en vertel, terwijl de genodigden luisteren. Naast mooie luisterliedjes ook grappige cabaret-teksten, anekdotes. De luisteraars worden betrokken bij de uitvoering.

concert cabaret voorstelling theater edward val mini kort thuisvoorstelling persoonlijk concert interactief artiest performer entertainer

Zingende kerstman

Eddie Xmas, de zingende neef van kerstman. Compleet met kerstpak en kerstgitaar zingt en speelt Eddie Xmas de bekende Christmas hits. Vaak voorzien van een grappige, aangepaste liedtekst.

Deze kerstact is zeer geschikt tijdens kerstborrel, kerstmarkt, winkelactie.

xmas christmas santa-Zingende-Kerstman-Edward-Val-muzikale-kerstact-zanger-gitarist-Gelderland

Energizer bij congres

Soms heeft het even een extra pep nodig. Je wilt het publiek tijdens het congres, de seminar, workshop, conferentie, even interactief wakker schudden? Iemand die de zaal verrast met een grappige energieke bijdrage?

Het publiek gaat staan, mensen gaan klappen, ze komen het toneel op, mensen gaan zingen. Helemaal fris en fruitig voor de volgende ronde.motivator speaker energizer-zaal-enthousiast-interactief-muziek-cabaret-congres-seminar-workshop-conferentie-conference-edward-val-publiek-opwarmen

In winkelcentrum

Tijdens mijn mobiele optredens in winkelcentra improviseer ik grappige liedjes over de winkels en over de mensen. Ik loop rond met zang en gitaar. Passanten worden blij verrast. Ze worden vrolijk toegezongen. Terwijl hun camera alles opneemt.

Eventueel ook te boeken met De Vogelvrijen (Straattheater El Capstok).

straattheater-kinderen-feest-familie-entertainer-artiest-kids-edward-val-troubadour-inhuren-markt-braderie-winkelcentrum winkelstraat rondlopend

Live Karaoke | verzoekjes

Tijdens sommige optredens wil men graag gezellig meezingen. Daarom heb ik LIVE KARAOKE!

Kies je verzoeknummer uit de lijst. Meteen de liedtekst erbij. De teksten kunnen ook met beamer op groot scherm worden vertoond.

meezingers karaoke live optreden zanger gitarist verzoekjes verzoeknummers edward val troubadour entertainer nijkerk

In het zonnetje zetten

Soms gaat een hulde samen met een persoonlijke liedtekst. Een liedtekst op maat. Maar, het kan natuurlijk ook dat de voorkeur uitgaat naar dat ene mooie liedje van Tom Jones, Elvis Presley, Guus Meeuwis, Ramses Shaffy. Even een speciaal moment creëren.

Tophit Puzzels

Raad jij welke tophits hier worden uitgebeeld? Tophit Puzzels. Puzzels, rebussen die een bekend nummer uit mijn repertoire (Top 2000 hits) weergeven. Een leuke bezigheid voor de popliefhebber. Kun jij ze ontcijferen?

Maatwerk tophit puzzels rebus muziek fun edward val troubadour raadsel top 2000

Live muziek & dementie

Muziek kan veel losmaken. Zeker voor mensen met alzheimer, dementie. Dat is algemeen bekend. Zeer regelmatig treed ik op in huiskamers van zorgcentra met dementerende bewoners. Ik zing de liedjes uit hun jeugd. Ik maak contact. Niet alleen met muziek.

De liedjes van Eddie Christiani, Johnny Hoes, Cliff Richard, Elvis Presley, Dorus, Anneke Grönloh, Louis Prima, Doris Day, Louis Armstrong, Vader Abraham.

marina rocco troubadour edward val liedjes van vroeger zorgcentrum senioren zanger gitarist

Live muziek & senioren

Bereiken mensen een hoge leeftijd, dan vinden ze het vaak leuk om te horen dat jongere mensen ook nog de liedjes uit hun jonge tijd zingen. Ik doe dat graag.

In de jaren 50 en 60 zijn prachtige liedjes gemaakt. Liedjes die ik tijdens een modern feestje niet kan spelen. Maar, voor iemand van 80+ juist wel. Heerlijk om te doen.

Maatwerk senioren 80 plus bejaarden zorgcentrum zorgtainment oude liedjes nederlandstalig brandend zand twee motten edward val troubadour

Populaire pagina’s »

Mobiele zanger gitarist | Volume, klank & sfeer | Repertoire & genres | Repertoirelijst | Optredens zorgcentra | Checklist voor succes | Referenties | Video’s | Maatwerk + | Contact