Zanger gitarist Edward Val bij Welkom

De Nijkerkse troubadour Edward Val heeft sfeervolle live muziek verzorgd tijdens de opening van ontmoetingshuis Welkom, aan het Willem Alexanderplein 2, Nijkerk. Deze locatie is het resultaat van een samenwerking tussen Gemeente Nijkerk en GGZ Centraal.

troubadour edward val opening inloophuis ontmoetingscentrum welkom ggz centraal willen alexanderplein zanger gitarist inhuren bedrijfsopening

Over Welkom

Welkom biedt gelegenheid om in huiselijke sfeer een kopje koffie te drinken en andere bezoekers te ontmoeten. Maar ook mee te doen aan activiteiten of arbeidsmatig werk. Een plek waar in ongedwongen sfeer aandacht, zorg en begrip worden geboden.

Welkom is een inloopvoorziening en dagbesteding in Nijkerk. Het is toegankelijk en algemeen laagdrempelig. Er is geen WMO-indicatie nodig om hier gebruik van te maken. Een prachtig initiatief voor alle inwoners van Nijkerk, Nijkerkerveen en Hoevelaken.

Zanger gitarist Edward Val zingt bij bedrijfsopening Nijkerk | GGZ Centraal Welkom
Foto: Harry Koelewijn
Improvisatieliedjes

Zoals Edward dat wel vaker doet. Ter plekke improviseerde hij een kort liedje over het Welkom-huis.

Reactie van Edward

Ik vind het een prachtig concept. Een mooi initiatief van Jolien Muijs, coördinator. Toen ik er van hoorde ben ik naar haar toegegaan en heb ik haar mijn muzikale bijdrage kosteloos aangeboden. Mensen kunnen hier geholpen worden hun leven weer op de rit te krijgen. En te houden. Een zinvolle dagbesteding is voor elk van ons van belang.

Zanger gitarist Edward Val bij bedrijfsopening Welkom GGZ Centraal hartje Nijkerk | Troubadour Gelderland
Foto: Harry Koelewijn

Ik heb begrepen dat er ook gesprekken plaatsvinden met mensen die graag willen leren herstellen van hun burn-out. Dat er gezellige 0,0% avonden worden georganiseerd voor mensen die moeite hebben met de verleiding van alcohol. En Klus-op-Maat-projecten, waarbij mensen stap voor stap geholpen worden richting arbeidsproces. Heel breed dus. En vooral heel toegankelijk. Ik juich zulk initiatief echt van harte toe. Zal er wel vaker een muziekje gaan maken.

Opening locatie GGZ Centraal Welkom | Troubadour Edward Val zingt gasten toe
Foto: Bram van de Biezen