Zanger gitarist Edward Val bij Welkom

De Nijkerkse troubadour Edward Val heeft sfeervolle live muziek verzorgd tijdens de opening van ontmoetingshuis Welkom, aan het Willem Alexanderplein 2, Nijkerk. 

troubadour edward val opening inloophuis ontmoetingscentrum welkom ggz centraal willen alexanderplein zanger gitarist inhuren bedrijfsopening

Over Welkom

Inloophuis Welkom biedt gelegenheid om in huiselijke sfeer een kopje koffie te drinken en andere bezoekers te ontmoeten. Maar, ook mee te doen aan activiteiten of arbeidsmatig werk. Een plek waar in ongedwongen sfeer aandacht, zorg en begrip worden geboden.

Welkom is een inloopvoorziening en dagbesteding in Nijkerk. Het is toegankelijk en algemeen laagdrempelig. Er is geen WMO-indicatie nodig om hier gebruik van te maken. Een prachtig initiatief voor alle inwoners van Nijkerk, Nijkerkerveen en Hoevelaken.

Improvisatieliedjes

Zoals Edward dat wel vaker doet. Ter plekke improviseerde hij een kort liedje over het Welkom-huis.

Reactie van Edward

‘Ik vind het een prachtig concept. Een mooi initiatief van Jolien Muijs, coördinator. Toen ik er van hoorde ben ik naar haar toegegaan en heb ik haar mijn muzikale bijdrage kosteloos aangeboden. 

Troubadour zanger gitarist bedrijfsopening event feestelijk ontmoetingshuis mobiel welkom nijkerk ggz centraal edward val | 01b
Foto: Remco van de Kamp

Mensen kunnen hier geholpen worden hun leven weer op de rit te krijgen. En te houden. Een zinvolle dagbesteding is voor elk van ons van belang. Ik heb begrepen dat er ook gesprekken plaatsvinden met mensen die graag willen leren herstellen van hun burn-out. Dat er gezellige 0,0% avonden worden georganiseerd voor mensen die moeite hebben met de verleiding van alcohol.

Foto: Bram van de Biezen

En Klus-op-Maat-projecten, waarbij mensen stap voor stap geholpen worden richting arbeidsproces. Heel breed dus. En vooral heel toegankelijk. Ik juich dit soort initiatieven van harte toe. Ik zal er vast vaker een muziekje gaan maken.’