In het zonnetje zetten | hulde

Soms wil een opdrachtgever iets bijzonders. Zoals een speciaal iemand muzikaal in ’t zonnetje zetten. Een hulde. Een muzikale verrassing!

persoonlijke liedtekst huldiging jubilaris zonnetje maatwerk op maat edward val troubadour cabaret bedrijfsuitje pensioen afscheid

Hulde

Is er iemand, een stel, een groep, die je graag op bijzondere wijze in ’t zonnetje wilt zetten?

  1. Jubileum
  2. Afscheid collega
  3. Huwelijksjubileum
  4. Bedrijfsopening
  5. Verjaardag 50 jaar

De mogelijkheden zijn legio. Ik zie vaak kansen waar de opdrachtgever niet gauw aan denkt. Bel gerust om vrijblijvend te brainstormen.

Voorbeeld | Hulde voor oppas-tante

Sonja wilde graag iets bijzonders doen voor haar oppas-tante Monique. Monique, die altijd voor haar klaar staat.

Monique vierde haar 70ste verjaardag, thuis in Zeewolde. Sonja had met de buren van Monique afgesproken dat ik me op hun adres gereed kon maken voor het verrassingsoptreden.

in zonnetje hulde troubadour zanger gitarist edward val zanger gitarist speciaal cadeau surprise bijzonder maatwerk

De meeste gasten zijn inmiddels bij Sonja op visite aangekomen. Ik bel aan. Klaar om meteen te gaan zingen. Monique is verbijsterd. In haar woonkamer zing ik voor haar. Haar lievelingsnummer van Ramses Shaffy.

De tranen staan Monique in de ogen. Ze geeft Sonja een dikke knuffel. Ik speel verder akoestisch tijdens hun borreluurtje. Een blijvende herinnering!

Locaties

De muzikale verrassing kan ik uitvoeren op uiteenlopende locaties. Zo kwam ik al eens plots aan tafel zingen tijdens een diner in een restaurant. Kwam ik op een camping een kleine voorstelling verzorgen. Voor een trouwpaar bij hun caravan.

Kwam ik plots de achtertuin in tijdens een tuinfeest. Bij KPN in Den Haag kwam ik op kantoor zingen voor de collega die afscheid nam. De mogelijkheden zijn legio.

Werkterrein hulde muzikaal in het zonnetje zanger gitarist

Favoriete nummer

Soms gaat een hulde samen met een persoonlijke liedtekst. Een liedtekst op maat. Maar het kan natuurlijk ook dat de voorkeur uitgaat naar dat ene mooie liedje van Elvis Presley, Guus Meeuwis, Ramses Shaffy. Even een speciaal moment creëren.