Concert & cabaret

Ik kan een korte voorstelling verzorgen met luisterliedjes. De genodigden zitten in theateropstelling. Ik presenteer het repertoire met een praatje en een grap.

Concert-optreden singer singwriter liedjeszanger edward val troubadour voorstelling theater nijkerk

Voorstelling

Mijn voorstellingen zijn vaak in twee delen, 2 x 40 minuten. Maar het kan ook korter, 1 x 25 tot 60 minuten. Ik zing en vertel, terwijl de genodigden luisteren. Naast mooie luisterliedjes ook grappige cabaret-teksten en anekdotes.

Museum Nijkerk

Museum Nijkerk vroeg mij een concertprogramma te verzorgen. Een luisterconcert van 2 x 40 minuten. Ik koos het thema: Nederlandstalige klassiekers tussen 1917 tot 2017.

Ramses Shaffy, Frank Boeijen, Rob de Nijs, Bløf, De Dijk, Wim Sonneveld, Van Dik Hout, Louis Davids, Toon Hermans, Claudia de Breij, Hans Teeuwen, … Het kwam allemaal voorbij. Het publiek werd betrokken bij de uitvoering.

Concert-2018-Troubadour-chansonnier-singer-songwriter-Edward-Val-Nijkerk-Concert-Museum-Nijkerk-Nederlandstalig-repertoire-luisterconcert-Gelderland-Utrecht

Geen vaste routine

De voorbereiding van een concert vraagt tijd. Het is nooit een vaste routine. Benader mij daarom tijdig.

Sunday Assembly Apeldoorn

Elke bijeenkomst van Sunday Assembly Apeldoorn heeft een specifiek filosofisch thema. De bezoekers worden getrakteerd op gastsprekers en een korte muzikale voorstelling. Aansluitend op hun maandthema. Sinds 2017 verzorg ik jaarlijks zo’n muzikale voorstelling in Apeldoorn.

November 2018 was Gabrielle Jansen gastspreker. Het thema, ‘verloren jeugd’. Ik speelde ‘Ik hou van mij’ (Harrie Jekkers) en twee door mijzelf geschreven nummers, die naadloos aansloten op het college door Gabrielle Jansen.

sunday assembly concert voorstelling gabrielle jansen filosofie edward val