Edward Val | Concerten

Naast optredens tijdens feestelijke gelegenheden verzorg ik concerten. Mijn huidige concertprogramma bestaat uit 100 jaar Nederpop Klassiekers. Vanaf 1917 (‘Mens, durf te leven’) tot vandaag de dag (‘Mag ik dan bij jou’, ‘Stiekem gedanst’, ‘Laat me’, Het dorp’, ‘Sinds een dag of twee’, ‘De Steen’, ‘Dichterbij dan ooit’).

Zanger gitarist Edward Val Nijkerk | Gluren bij de Buren | Nederpop Klassiekers

Liedteksten op de voorgrond
Tijdens mijn concerten is er alle ruimte om de liedteksten op de voorgrond te plaatsen. Deze liedteksten presenteer ik graag met kracht, kwetsbaarheid, interactie en humor.

Troubadour singer songwriter Edward Val Nijkerk | Concert Museum Nijkerk Venestraat Expositie | Nederlandstalig repertoire | luisterconcert | Gluren bij de buren huiskamerconcert | EV37

Optreden Museum Nijkerk
Op zondagmiddag 14 januari jl. was de primeur van mijn huidige voorstelling. Een solo-voorstelling van 80 minuten in Museum Nijkerk. O.a. liedjes van Ramses Shaffy, Frank Boeijen, Hans Teeuwen, Boudewijn de Groot, Wim Sonneveld, Bram Vermeulen, Van Dik Hout, Louis Davids, Claudia de Breij.

Concert nederlanstalige liedjes ramses shabby rob de nijs wim sonneveld frank boeijen toontje lager boudewijn de groot | Nijkerkse singer songwriter voorstelling