Edward Val | Concerten

Naast optredens tijdens feestelijke gelegenheden verzorg ik luisterconcerten. Muzikale voorstellingen. Een combinatie van kleinkunst, popmuziek, cabaret. Veelal Nederlandstalige klassiekers, aangevuld met eigen repertoire. 

Concert nederlanstalige liedjes ramses shabby rob de nijs wim sonneveld frank boeijen toontje lager boudewijn de groot | Nijkerkse singer songwriter voorstelling

Liedteksten op de voorgrond
Tijdens mijn concerten is er alle ruimte om de liedteksten op de voorgrond te plaatsen. Deze liedteksten presenteer ik graag met kracht, kwetsbaarheid, interactie en humor.

Troubadour singer songwriter Edward Val Nijkerk | Concert Museum Nijkerk Venestraat Expositie | Nederlandstalig repertoire | luisterconcert | Gluren bij de buren huiskamerconcert | EV37

Optreden Museum Nijkerk
Op zondagmiddag 14 januari 2018 was de primeur van mijn huidige voorstelling. Een solo-voorstelling van 80 minuten in Museum Nijkerk. O.a. liedjes van Ramses Shaffy, Frank Boeijen, Hans Teeuwen, Boudewijn de Groot, Wim Sonneveld, Bram Vermeulen, Van Dik Hout, Louis Davids, Claudia de Breij.

Huiskamerconcert Troubadour Edward Val Gluren bij de Buren Nijkerk Luister optreden

Gluren bij de Buren
Tijdens het huiskamer-evenement ‘Gluren bij de Buren’ heb ik alle gelegenheid om een try-out te doen. Tijdens ‘Gluren’ verzorg ik 3 optredens van elk 30 minuten in de huiskamer van een gastheer/gastvrouw. Heb ik nieuw repertoire ingestudeerd, dan kan ik hier bijvoorbeeld mooi de volgorde van de liedjes testen.

Gluren bij de Buren Nijkerk 2018 Troubadour zanger gitarist Edward Val Huiskamerconcert Hollandse klassiekers luisterconcert

Struinen in de Tuinen
‘Struinen in de Tuinen’ is de outdoor variant van huiskamer-evenement ‘Gluren bij de Buren’. Doordat de optredens buiten plaatsvinden is het publiek iets sneller afgeleid. Hier houd ik rekening mee door de meest kwetsbare liedjes, tijdens ‘Struinen’, achterwege te laten. Altijd geweldig leuk om te doen.