Optreden cadeau doen

Een blijvende herinnering cadeau doen! Bijvoorbeeld aan je ouders of aan die speciale vriendin die altijd voor je klaar staat? En muzikale verrassing door Troubadour Edward  Val.

Jan-Klaassen-Dromenland-kindercamping-muzikale-verrassing-cadeau-huwelijkspaar-trouwjubileum-huwelijksjubileum-gouden-bruiloft-edward-val-

Twee manieren
  1. Ik wordt geboekt voor een feestje. Iedereen weet er van. De betaling wordt gedaan door degene die het optreden cadeau geeft.
    .
  2. Alles is in scene gezet. Ik ben de muzikale verrassing. Plotseling komt daar die vriendelijke troubadour. Hij begint het speciale nummer te zingen en kent zelfs de gasten van naam. Wat gebeurt hier?

Voorbeeld | Cadeau voor ouders

Marjanne haar ouders waren 40 jaar getrouwd. Ze vierden het met hun dochters, partners, kleinkinderen. Een weekend samen naar kindercamping Jan Klaassen Dromenland in Braamt (Doetinchem).


Met Marjanne heb ik alles tot in de puntjes geregeld. Het gezin zit samen bij de camper. Plotseling komt die troubadour hun kant op. Hij begint het jubileumpaar persoonlijk toe te zingen.

De troubadour verzorgt een mini-voorstelling voor de familie. Hun favoriete liedjes. Ook leuke liedjes voor hun kleinkinderen. Interactief. Alles met een praatje en een grap. Na afloop worden er mooie foto’s gemaakt voor een blijvende herinnering!

Veel mogelijkheden

Ik zie vaak mogelijkheden waar de opdrachtgever niet gauw aan denkt. Bel gerust, dan kunnen we vrijblijvend brainstormen.

Voorbeeld | Cadeau voor oppas-tante

Sonja wilde graag iets bijzonders doen voor haar oppas-tante Monique. Die staat namelijk altijd voor haar klaar.


Monique vierde haar 70ste verjaardag, thuis in Zeewolde. Sonja had met de buren van Monique afgesproken dat ik me op hun adres gereed kon maken voor het verrassingsoptreden.

Verjaardag-Zeewolde-Flevoland optreden cadeau doen muzikant kado verrassing surprise zonnetje zetten edward val zanger gitarist

De meeste gasten zijn inmiddels bij Sonja op visite. Ik bel aan. Klaar om meteen te gaan zingen. Monique is verbijsterd. In haar woonkamer zing ik voor haar. Haar lievelingsnummer van Ramses Shaffy.

De tranen staan Monique in de ogen. Ze geeft Sonja een dikke knuffel. Ik speel daarna gezellige liedjes bij hun borreluurtje. Een blijvende herinnering!