Optreden cadeau doen

Wat geef je je ouders cadeau als ze 50 jaar getrouwd zijn? Of die speciale vriendin die altijd voor je klaar staat? .. Een blijvende herinnering!

Jan-Klaassen-Dromenland-kindercamping-muzikale-verrassing-cadeau-huwelijkspaar-trouwjubileum-huwelijksjubileum-gouden-bruiloft-edward-val-

Twee opties
  1. Ik word, met instemming van de jarige of het jubileumpaar, geboekt voor een feestje. De factuur gaat naar degene die het optreden cadeau geeft.
    .
  2. Ik word als muzikale verrassing geboekt. Op een onverwacht moment komt daar ineens die troubadour. Hij kent jou van naam en begint jouw favoriete nummer te zingen.

Voorbeeld | Cadeau voor ouders

Marjanne haar ouders waren 40 jaar getrouwd. Ze vierden het met hun dochters, partners, kleinkinderen. Een weekend samen naar kindercamping Jan Klaassen Dromenland in Braamt (Doetinchem).

Met Marjanne heb ik alles tot in de puntjes geregeld. Het gezin zit samen bij de camper. Plotseling komt die troubadour hun kant op. Hij begint het jubileumpaar persoonlijk toe te zingen.

De troubadour verzorgt een mini-voorstelling voor de familie. Hun favoriete liedjes. Liedjes voor hun kleinkinderen. Interactief. Alles met een praatje en een grap. Na afloop worden er mooie foto’s gemaakt. Een blijvende herinnering!

De mogelijkheden zijn legio. Ik zie vaak mogelijkheden waar de opdrachtgever niet gauw aan denkt. Bel gerust, dan kunnen we vrijblijvend brainstormen.

Voorbeeld | Cadeau voor oppas-tante

Sonja wilde graag iets bijzonders doen voor haar oppas-tante Monique. Monique, die altijd voor haar klaar staat.

Monique vierde haar 70ste verjaardag, thuis in Zeewolde. Sonja had met de buren van Monique afgesproken dat ik me op hun adres gereed kon maken voor het verrassingsoptreden.

Verjaardag-Zeewolde-Flevoland optreden cadeau doen muzikant kado verrassing surprise zonnetje zetten edward val zanger gitarist

De meeste gasten zijn inmiddels bij Sonja op visite aangekomen. Ik bel aan. Klaar om meteen te gaan zingen. Monique is verbijsterd. In haar woonkamer zing ik voor haar. Haar lievelingsnummer van Ramses Shaffy.

De tranen staan Monique in de ogen. Ze geeft Sonja een dikke knuffel. Ik speel verder akoestisch tijdens hun borreluurtje. Een blijvende herinnering!