Nijkerkse troubadour Edward | Gluren bij de Buren

Op zondag 10 februari 2019 is het weer zo ver: Het huiskamer-evenement Gluren bij de Buren Nijkerk. Die middag speel ik in de woonkamer van Adri en Marja, Havikenhof 20 (Strijland). Mijn thema voor deze editie: Hollandse klassiekers uit de jaren 50, 60 en 70. 

Troubadour Edward Val Nederlandstalige liedjes van toen | Gluren bij de buren | Zanger-gitarist voor senioren | zorgentertainment | Nijkerk

Zondag 10 februari | Gluren 2019
Huiskamerfestival Gluren bij de Buren vindt dit jaar in Nijkerk in maar liefst 50 huiskamers plaats. De gastheren en gastvrouwen stellen hun deuren open. Live acts vertonen hun kunsten. Je kiest uit het uitgebreide programma een act waar je naar wilt gaan kijken. De deur is open. Je gaat naar binnen, neemt plaats en het optreden begint precies op tijd. Gezellig en intiem.

Gluren Bij de Buren Nijkerk 2019 | Huiskameroptreden concert voorstelling theater cabaret kleinkunst Edward Val Troubadour 5

Drie mini-voorstellingen
Tijdens Gluren bij de Buren speel ik drie keer een mini-voorstelling. Elk optreden duurt een klein half uur. Het repertoire is dit jaar gebaseerd op Hollandse klassiekers uit de jaren 50, 60, 70. Een aantal nummers vertolk ik zoals ze origineel zijn geschreven. Maar, zoals velen van mij weten, ik wil de teksten ook nog wel eens aanpassen.

Gluren Bij de Buren Nijkerk 2019 | Huiskameroptreden concert voorstelling theater cabaret kleinkunst Edward Val Troubadour 1

Mexico (Liedtekst door Edward Val)
‘Ik ben naar Mexico gevlogen
Het land van liefde en van zon
Het was als in mijn naarste dromen
Als ik daar zou moeten wonen
Sprong ik nu van mijn balkon’

Grote Hollandse hits jaren 50, 60 70
Wie scoorde de grote hits in de jaren 50, 60, 70? Denk daarbij aan de Rob de Nijs, Ria Valk, Ramses Shaffy, Eddy Christiani, The Blue Diamonds, Anneke Grönloh, Nico Haak, Johnny Jordaan, Wim Sonneveld, Dorus, Rocco Granata, De Selvera’s, Boudewijn de Groot, Johnny Hoes, André Hazes, Normaal, Johnny Lion, Lenny Kuhr en anderen. Gewoon, omdat het leuk is om de tophits van toen levend te houden.

Zorgentertainment
De Nederlandstalige hits uit de jaren 50, 60, 70 speel ik regelmatig voor bewoners in zorgcentra. Ook voor bewoners in een gevorderd stadium van dementie. Er zitten zulke geweldige nummers bij. Plus, voor de bewoners is het natuurlijk een sfeervol feest van herkenning.

Uitnodiging | Gluren bij de Buren
Kom gerust langs. Tussen de sets door is er alle ruimte voor een gezellig praatje. Er is gratis entree, maar het GLUREN-concept is dat bezoekers een kleine donatie doen in de collectebus, voor de organisatie. Verder HEEL BELANGRIJK!
Probeer VOOR AANVANG van de voorstelling aanwezig te zijn, want DE DEUR BLIJFT DICHT zodra ik ben begonnen en ik begin precies op tijd. Dit wordt genieten. Graag tot dan.

Troubadour zanger gitarist Edward Val Gluren bij de Buren Nijkerk Huiskameroptreden Muziek Cabaret | 06

Speeltijden:
Van 12.45 uur tot 13.15 uur
Van 14.15 uur tot 14.45 uur
Van 15.45 uur tot 16.15 uur

Adres:
Havikenhof 20, 3862 LR  Nijkerk (wijk Strijland)
Gastheer en gastvrouw: Adri en Marja

Gluren Bij de Buren Nijkerk 2019 | Huiskameroptreden concert voorstelling theater cabaret kleinkunst Edward Val zanger gitarist