Buurtfeest | Straatfeest met Troubadour

Edward Val is een ervaren troubadour. Als zanger, gitarist zorgt hij voor extra sfeer bij bedrijfsfeest en familiefeest. Maar, hij is ook inzetbaar bij een buurt- of straatfeest. Mobiele live muziek met een aangenaam volume.

straatfeest buurtfeest troubadour rondlopende gitarist zanger edward val troubadour inhuren voor buiten feestje kids kinderen buurt bbq barbecue

Aangenaam volume

Met zang, gitaar en mondharmonica ben ik flexibel inzetbaar bij familiefeest, bedrijfsfeest, in winkelcentra, etc. Zeer belangrijk bij een feestje, zoals ook bij een buurt- of straatfeest, is het volume van de muziek.

De bezoekers waarderen mobiele live muziek, maar willen ook gezellig met elkaar kunnen praten. Het volume van mijn optredens stem ik daar op af. Hiervoor maak ik gebruik van mobiele geluidsapparatuur. Compact en flexibel.

‘I’M ON FIRE
BRUCE SPRINGSTEEN

Veelzijdig repertoire

Ik speel een veelzijdig repertoire. Bekende nummers vanaf de jaren 50 tot nu. Van Elvis Presley tot Adele, Amy Winehouse, Bruce Springsteen. Van Boudewijn de Groot tot Nick & Simon, John Denver, André Hazes.

Bekende Top 2000 hits in een akoestisch jasje. Vaak in combinatie met een praatje en een grap. Soms rustig op de achtergrond. Soms gezellig interactief. Afhankelijk van de wensen.

straatfeest troubadour buurtfeest mobiele muzikant edward val extra sfeer gezelligheid alle leeftijden

Ook improvisatie

Naast het bekende repertoire met Top 2000 hits, zing ik ook improvisatieliedjes. Liedjes die ik veelal ter plekke bedenk. Korte grappige liedjes waarin ik iemands naam verwerk, hun hobby, hun favoriete huisdier, etc. Perfect voor ontspannen interactie.

bedrijfsfeest bedrijfsuitje event personeelsdag mobiele troubadour edward val

In heel Nederland

Ik ben beroepsmatig troubadour in heel Nederland. Van Noord Holland tot Brabant. Van Drenthe tot Utrecht. Geen reiskosten.

Referentie
buurtfeest troubadour rondlopende gitarist inhuren gezellig nederlandse liedjes humor edward val

Optreden straatfeest | Hoevelaken
Feestje voor alle leeftijden

Dag Edward, Je hebt de sfeer duidelijk helpen verhogen door je leuke optreden. Niet opdringerig en ook geen aandacht trekkend, maar op een leuke manier voor kleine groepjes steeds liedjes gezongen.

Je hebt ook liedjes geïmproviseerd. Geweldig leuk. Ons buurmeisje zei jou dat ze een konijn had. En jij speelde meteen een zelf bedacht liedje over haar konijn. Met haar naam en al. Heel knap. Wij vonden het heel geslaagd! We wensen je nog veel gezellige optredens toe. Vriendelijke groet, Irmanus en Nicolette

Populaire pagina’s »

Mobiele zanger gitarist | Volume, klank & sfeer | Repertoire & genres | Repertoirelijst | Optredens senioren | Tips & checklist | Referenties | Video | Bijzonder | Contact