De muzikant is sterk bepalend voor de sfeer

Je doet veel moeite om iedereen bij elkaar te krijgen. Locatie, catering, kaarten versturen, fotograaf, etc. Je wilt er een geslaagd feest van maken. De ingehuurde muzikant is daarbij sterk bepalend voor de sfeer!

Better safe than sorry!

Je huurt niet elke dag een muzikant in. Waarop te letten? Dan is het handig om een lijstje te hebben met de kwaliteiten van de muzikant op een rijtje. Is dit de muzikant waar je naar op zoek bent?

Gouden tip!


Kies een muzikant die bewezen heeft ervaring te hebben met het type event (feest, diner, borreluur, etc.) dat jij organiseert. Je hebt misschien die leuke muzikant zien optreden op een terras. Gezellig, zingend met een akoestische gitaar aan een tafeltje. Een mooie stem, leuk repertoire.

Nu is de vraag: Gaat ie er ook iets moois van maken op het type feest dat jij organiseert? Het ene feestje is het andere niet. Ik heb de grootste verschillen tussen troubadours in Nederland voor je op een rijtje gezet. Het is best veel informatie. Wil je het liever telefonisch bespreken? Bel me gerust via 0640310030